Jouw gids naar een duurzame toekomst

Ontdek duurzame energie met ons, samen gaan we het FYX'N. Wij begeleiden je naar een groenere toekomst met innovatieve duurzame oplossingen.
decorative
FYXN dashboard

Een transparante en eerlijke manier van vergelijken

We streven naar een transparante en eerlijke manier van vergelijken. Bij FYXN geloven we in de kracht van duidelijkheid, waardoor jij met vertrouwen en gemak de beste keuzes kan maken. Wij verbinden jou met een wereld van installateurs op een open en eerlijke wijze.

Ons DNA

House

100% Onafhankelijk

Ons maakt het niet uit of je voor installateur A of B gaat. We zijn volledig onafhankelijk en werken met no cure, no pay. De keuze is dus altijd aan jou wie je kiest. Onze eerlijke informatie helpt je daarbij.  

House

Eerlijke informatie, simpel uitgelegd

Verduurzamen is een grote stap. Logisch dat je je graag goed inleest! Daar helpen wij je bij. Op onze site vind je eerlijke informatie. Gebaseerd op feiten. En altijd in normale woorden uitgelegd.

House

Kwaliteit op #1

We controleren al onze aangesloten installateurs uitgebreid voordat ze op FYXN komen te staan. Zo ben jij zeker van een kwalitatieve installatie, goede service en veilig werk.

House

Humor

De energietransitie is al serieus genoeg. Met humor brengen we complexe boodschappen op een leuke manier.


FYXN dashboard

Onafhankelijk

Bij FYXN is onafhankelijkheid het belangrijkste aspect. Dit maakt ons anders dan alle andere platformen die de verbinding leggen tussen de consument en de installateur in de duurzame sector. Om dit kracht bij te zetten hebben we een onafhankelijkheidsverklaring opgesteld waar wij voor staan. Van onze partners verwachten wij hetzelfde. Wil je weten wat onafhankelijkheid voor FYXN betekent en hoe het jou helpt? Lees het hier.

Ons verhaal

Opgericht door vrienden die passie delen voor verduurzaming én de planeet. We willen de wereld beter achterlaten dan we aantroffen, voor nu en toekomstige generaties.

Ons avontuur begon in 2021 met een idee op een bierviltje. Veel avonden later ontstond het concept van FYXN zoals het er nu staat. Eerlijke en transparante informatie verzameld op één plek simpel uitgelegd zodat iedereen de kans heeft om het te begrijpen.

Decorative

Het Team

team
Martijn van den Hadelkamp
Marketing directeur
team
Ernst Verseput
Technisch directeur
team
Maarten Oostrum
Commercieel directeur
team
Kabir Adigun
Lead developer
team
Valeriia Pavlova
Full-stack stagiaire