Staat je vraag hier tussen?

Hoe lang duurt de installatie van zonnepanelen?

Meestal kan dat binnen één dag. Maar de installatietijd van zonnepanelen kan variëren op basis van de omvang van het project en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen duurt een standaardinstallatie voor een gemiddeld huishouden één dag.

Hoe onafhankelijk is FYXN?

Bij FYXN vinden we onafhankelijkheid het belangrijkst. Daarom hebben we een onafhankelijkheidsverklaring geschreven waar we ons aan houden en waar men ons aan mag houden. De onafhankelijkheidsverklaring is hier te lezen. Door onafhankelijkheid te borgen ervaar jij FYXN als fijne gids gedurende jouw zoektocht naar een duurzame oplossing.

Gidsen betekent voor ons begeleiden waar nodig. Jij bent als consument altijd leidend in jouw zoektocht naar een duurzame oplossing. Wil jij je verdiepen in een bepaald onderwerp, dan kan dat in de kennisbank. Ben je al klaar om installateurs te vergelijken en offertes op te vragen, dan kan dat in de vergelijker. Of heb je behoefte aan persoonlijk advies, dan kan dat via persoonlijk advies.

Voor FYXN maakt dat niet, ons belang is dat we samenwerken naar een duurzame toekomst. Jij leidt en FYXN begeleidt.

Is FYXN alleen voor zonnepanelen?

Ons concept is voor de gehele verduurzaming van jouw woning, dus ook alle andere onderdelen, zoals warmtepompen, laadpalen, thuisbatterijen, isolatie en sedum. We werken er hard aan om dit allemaal mogelijk te maken. We doen dat stap voor stap, om op deze manier de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Zodat jij zorgeloos kan zoeken naar jouw duurzame energie oplossing.

Zoeken jullie nog medewerkers?

Goede mensen zijn altijd welkom. Denk aan developers, copywriters en designers. Hou onze jobs pagina in de gaten voor de meest recente vacatures!

Ik heb een dakraam, en nu?

Een dakraam hoeft geen probleem te zijn. Installateurs kunnen de zonnepanelen strategisch plaatsen, rekening houdend met de aanwezigheid van dakramen, om maximale zoninstraling te behouden.

Hoe word ik partner van FYXN?

Sta jij voor kwaliteit? Lever jij een bijdrage aan de energietransitie als installateur of adviseur? Wordt partner van FYXN! Iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij FYXN. Meld je aan als installateur op de installateurspagina. Ben je duurzaamheidsadviseur, meld je hier aan als partner van FYXN.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Op elk dak kunnen zonnepanelen. Of je dak geschikt is, hangt af van factoren zoals de sterkte van je dak, dakoriëntatie, hellingshoek, en eventuele schaduw. Een lokale installateur voert een beoordeling uit om de geschiktheid van het dak te bepalen.

Hoe helpt Fyxn mij met het vergelijken van zonnepanelen?

Fyxn helpt je bij het vergelijken van zonnepanelen door middel van een vergelijkingstool. Door relevante informatie in te voeren, berekent Fyxn automatisch welke zonnepaneleninstallaeurs jouw wensen kunnen waarmaken, rekening houdend met factoren zoals dakoriëntatie, schaduw en persoonlijke voorkeuren.

Wat betekent FYXN?

FYXN staat voor Find Your eXpert Now. Oftewel vind jouw duurzaamheids installateur/adviseur nu.

Waarom is jullie mascotte een ijsbeer?

Onze vriendelijke ijsbeer is dé eXpert op het gebied van verduurzaming en ondersteunt jou in het keuzeproces. De ijsbeer staat symbool voor het veranderende klimaat en landschap. Deze ijsbeer vindt dat het verduurzamen van woningen maar traag verloopt en komt ons een handje helpen. Meer weten over FYXN? Ga dan naar de over ons pagina!

Welke installateur komt bovenaan bij het resultaat?

Dat bepaal jij! Op basis van jouw antwoorden komt er een bepaald resultaat naar boven. De installateurs die voldoen aan jouw vraag zijn zichtbaar, de dichtstbijzijnde installateur staat bovenaan. Onze gedachte hierbij is, dat jij nabijheid belangrijk vindt. Is nabijheid voor jou niet belangrijk, dan pas je makkelijk het filter aan naar jouw voorkeur.

Zijn jullie ook telefonisch bereikbaar?

Nee helaas nu nog niet! Maar als jij jouw vraag hieronder formuleert en jouw telefoonnummer toevoegt dan nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op en vaak al binnen 48 uur.

Heb je een andere vraag?

Laat het ons weten als je vragen of feedback hebt over het platform.
Bedankt! Je bericht is verzonden.
Check
Oops! Something went wrong while submitting the form.