2
Min
leestijd
16.2.24

Onafhankelijkheidsverklaring FYXN | FYXN

Martijn
Martijn
Marketing director
decorativedecorative
Arrow
Terug
inhoudsopgave
Onafhankelijkheidsverklaring FYXN | FYXN

FYXN is 100% onafhankelijk, door onderstaande beleidsregels te hanteren onderstrepen wij onze toewijding aan volledige onafhankelijkheid in het vergelijken van installateurs op ons platform. Ons doel is om consumenten een transparant en objectief vergelijkingsinstrument te bieden voor duurzame installaties, zonder enige vorm van voortrekking van specifieke installateurs of beïnvloeding van het keuzeproces.

Principes van Onafhankelijkheid:

  1. Geen voorkeur of bevoordeling: Elke installateur op ons platform wordt gelijk behandelt, ongeacht de omvang van hun bedrijf, affiliatie, of andere kenmerken. Er zal geen sprake zijn van voorkeur, bevoordeling of beperking van de zichtbaarheid van installateurs op basis van financiële overwegingen.
  2. Objectiviteit in informatie: De informatie over producten en installateurs die op ons platform wordt verstrekt, is gebaseerd op objectieve criteria en relevante gegevens. Dit omvat prestatiegeschiedenis, certificeringen, klantbeoordelingen en andere meetbare factoren die bijdragen aan een eerlijke beoordeling.
  3. Geen beïnvloeding van consumenten: Wij zullen geen enkele actie ondernemen die de besluitvorming van consumenten beïnvloedt. Dit omvat het vermijden van promotionele activiteiten die specifieke installateurs bevoordelen of negatief beïnvloeden.
  4. Eerlijke beoordeling van installateurs: Onze beoordelingen en rangschikkingen worden opgesteld met de hoogste mate van eerlijkheid en objectiviteit. Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat de criteria en methodologieën achter onze beoordelingen transparant zijn voor gebruikers.

Transparantie en verantwoording:

  1. Duidelijke communicatie: Wij zullen duidelijk communiceren over onze bedrijfspraktijken, inclusief eventuele affiliaties en elk ander aspect dat de neutraliteit van ons platform zou kunnen beïnvloeden.
  2. Feedback en verbetering: We staan open voor feedback van gebruikers en de installateurs op ons platform. Via het contactformulier kan je jouw feedback geven. Indien nodig zullen we onze processen en criteria herzien om de objectiviteit en eerlijkheid te waarborgen.

arrow
arrow