2
Min
leestijd
19.2.24

Werken bij FYXN | FYXN

Martijn
Martijn
Marketing director
decorativedecorative
Arrow
Terug
inhoudsopgave
Werken bij FYXN | FYXN

Waar jouw energie het verschil maakt!

Welkom bij FYXN! Wij zijn pioniers op het pad naar een duurzamere toekomst en we zoeken gelijkgestemde energiehelden om ons team te versterken. Bij FYXN doe je meer dan alleen werken; je draagt bij aan een groenere wereld. Ontdek hieronder de dynamische wereld van FYXN en vind de rol die bij jou past!

Waarom FYXN?

Bij FYXN stap je in een wereld van innovatie, samenwerking en duurzaamheid. We bieden een inclusieve cultuur waar iedereen zich thuis voelt, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en de kans om echt impact te maken. Plus, we hebben geweldige koffie en de leukste teamactiviteiten!

Categorieën voor toekomstige werknemers

Techniek & Innovatie

Heb jij een fascinatie voor development en heb je een groen hart? Sluit je aan bij ons team van developers en technische experts die de toekomst van duurzame-energie vormgeven!

Marketing & Communicatie

Heb je het talent om onze groene boodschap krachtig over te brengen? Help ons het woord over duurzame-energie te verspreiden en inspireer meer huishoudens om duurzame keuzes te maken. Copywriters en designers wees welkom!

Sales & Klantrelaties

Ben jij een meester in het opbouwen en onderhouden van relaties? Word het gezicht van FYXN bij onze B2B kant.

Administratie & Support

Zorg jij voor de ruggengraat van een soepel draaiende organisatie? Jouw organisatorische talenten zijn essentieel om ons team vooruit te helpen.

Open solliciteren

Staat jouw droomjob/categorie niet in de lijst? Geen zorgen! Bij FYXN waarderen we initiatief en passie. Vertel ons hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan onze missie en we vinden samen de perfecte plek voor jou.

Helaas hebben we nu geen openstaande vacatures!

Klaar om een echte energieheld te worden?

Jouw avontuur bij FYXN begint hier. Stuur ons je CV en motivatiebrief naar info@fyxn.nl en vertel ons waarom jij de volgende energieheld van FYXN wilt zijn. Samen kunnen we een duurzame toekomst bouwen, één zonnepaneel tegelijk.

Sluit je aan bij FYXN – waar jouw energie de wereld verandert!

arrow
arrow